PIVOVARSKÉ KVASNICE MANGROVE JACK´S CALIFORNIAN LAGER M54
PIVOVARSKÉ VYUŽITÍ:
Vhodný pro piva typu lager
DÁVKOVÁNÍ:
balení 10 g na 23l piva
DOPORUČENÁ TEPLOTA FERMENTACE:
18-22°C
NÁVOD K APLIKACI SUŠENÝCH KVASNIC:
Před použitím se rehydratují kvasinky v 10 násobném množství sterilní vody při teplotě 23°C. Jakmile se kvasinky rehydratují, což trvá 15 - 30 min., pozvolna se míchají dalších 30 minut a následně se aplikují do mladiny. Případně lze suché kvasinky aplikovat do fermentační nádoby přímo, za předpokladu, že teplota mladiny překročí 20°C. Postupně se sypou suché kvasinky do mladiny na povrch, aby nevznikaly hrudky. Nechají se 30 min. rehydratovat a následně se promíchají v celém objemu popřípadě provzdušní.