Svrchní kvasnice London ESB

Popis

Londýnské kvasinky ESB byly vybrány z knihovny kvasinek Lallemand kvůli produkci anglického typu ales.

Jsou vhodné pro extra speciální bitter, Pale Ale a další tradiční anglické pivo.

Obsah sáčku 11 g vystačí na zakvašení až 23 litrů mladiny.

Doporučená teplota kvašení 18 - 22 °C

Postup přípravy kvasnic:

Obsah sáčku vysypte na povrch jednoho dcl převařé vody o teplotě 30-35°C. Nemíchejte!

Po 15-ti minutách zamíchejte. Zchlaďte v krocích po 5-ti minutácho 10°C na zákvasnou teplotu mladiny.

Teplotní šok vyšší než 10°C může vést ke zmutování kvasnic, kešpatnému průběhu kvašení, nebo vytvoření nežádoucích chutí.

Charakteristika: pravý anglický kmen kvasinek, který rychle a spolehlivě prokváší. Je vhodný nejen pro autentické extra hořká piva typu ale, ale i pro další tradiční anglické styly. Zanechává plnější tělo a je vhodný i pro kvašení cideru.

Typy piv: extra special bitter ale, cider

Zvolte si variantu:

Cena od 99,00 Kč

      zastoupení pro      Česko a Slovensko  nejlepší německý slad

    super kvalita za       férovou cenu   

Člověče zastav se 

Člověče zastav se

                                                                                                                                                           KONTAKT :

Telefon:  00420 704 002 357

Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky